top of page

ÁSZF & Adatvédelem

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános bevezető

A weboldal üzemeltetője:

Cég: STAV-Ďarmoty s.r.o.

Székhely: Nemocničná 14, Vel’ký Krtíš 990 01, Slovensko

Cégjegyzék szám (IČO): 36 716 839

EU Adószám (DIČ): SK 2022295946

Bank: ČSOB - Československá obchodná banka, a. s.

SWIFT: CEKOSKBX

EUR (Euró) IBAN számlaszám: SK63 7500 0000 0040 1615 6745

HUF (Ft) IBAN számlaszám: SK48 7500 0000 0040 1849 9274

A www.stavdoor.hu weboldalon található árak bruttó árak, 20% ÁFA-t tartalmaznak.


Azzal, hogy vásárlónk meglátogatja az oldalunkat és felveszi velünk a kapcsolatot a weboldalunkon keresztül (vagy emailben), automatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF)

Minden kedves látogatót és vásárlót arra kérünk, hogy olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, mivel oldalunk bárminemű használata során ezek vonatkoznak rájuk. Amennyiben a vásárlónk nem ért egyet a szerződésben foglaltakkal, arra kérjük, ne vegye igénybe szolgáltatásainkat.
 

Az ÁSZF a weboldal jelenlegi tartalmára, illetve a jövőben feltöltött tartalmakra is vonatkozik. Az ÁSZF esetleges megváltoztatásának, a feltételek frissítésének, kiegészítésének jogát fenntartjuk. Minden esetben a vásárló feladata a szerződési feltételek naprakész ismerete. Honlapunk ismételt használataira is mindenkor az aktuális használatkor érvényben lévő ÁSZF vonatkozik

 

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK:

 

Az e-mailben megküldött árajánlatot válaszlevélben, a szállítási és számlázási cím megadásával, fizetési opció kiválasztásával lehet elfogadni.

 

- Ha módosítani szeretne, azt minden esetben e-mailben tegye meg, ez alapján tudunk új ajánlatot készíteni.

- Az ajánlat elfogadását követően számlát állítunk ki az Ön által választott fizetési opciónak (bővebben a fizetési információk bekezdésben olvashat) megfelelően.

- A megrendelését a számla rendezésével tekintjük véglegesnek.

 

- Az összegbeérkezéséről és a rendelés véglegesítéséről 2 munkanapon belül visszajelzést küldünk.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:

Áraink bruttó árak, 20% ÁFA-t tartalmaznak. Az elfogadott ajánlaton szereplő végösszeg és a számla végösszege minden esetben megegyezik.

- Raktártétel (CPL és Dekor teli ajtólapok; B,C,D és blokk tokok; kilincsek; zártestek; takarólécek)

esetén az alábbi fizetési opcióra van lehetőség:

> 100% átutalása a rendelés leadásakor

- Egyedi gyártás (üvegezett és intarzás ajtók; szellőzőrács; automata küszöb; „A” tok és „E”-„U”

tokok; tolóajtók és kiegészítői) esetén az alábbi fizetési opciókból tud választani:

> 50% előleg átutalása a rendelés leadásakor, majd a

fennmaradó 50% átutalása a szállítást megelőzően

> 100% átutalása a rendelés leadásakor

- Minden esetben a számlán szereplő pontos összeg kerüljön átutalásra

- Az összeg beérkezését követő 2 munkanapon belül e-mailben visszajelzést küldünk.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

- Szállítási költségeink országszerte:

> Budapest és 80 km-es körzetén belül: 15.000Ft + ÁFA

(10 db ajtóig, azon felül +1000 Ft+ÁFA/ajtó+tok)

> Budapest és 80-160 km-es körzet: 22.500Ft + ÁFA

(10 db ajtóig, azon felül +1500 Ft+ÁFA/ajtó+tok)

> Budapest és 160-240 km-es körzet: 30.000Ft + ÁFA

(10 db ajtóig, azon felül +2000 Ft+ÁFA/ajtó+tok)

> Budapest 240 km-es körzetén kívül: 37.500Ft + ÁFA

(10 db ajtóig, azon felül +2500 Ft+ÁFA/ajtó+tok)

- Raktártétel esetén a fizetést követően, 10 munkanapon belül, előre egyeztetett időpontban szállítjuk ki a megrendelést.

- Miután értesítjük, hogy a megrendelése elkészült (egyedi gyártású termékek elkészültek, raktártétel esetén a kifizetés teljesült) a megrendelést 10 munkanapig áll módunkban díjmentesen tárolni, azt meghaladóan 700Ft+ÁFA/ajtó/nap és 700Ft+ÁFA/tok/nap tárolási költséget számolunk fel.

- Az elkészült megrendelése szállítási napját e-mailben egyeztetjük.

- A szállítás pontos időpontjáról legkésőbb a szállítást megelőző nap tájékoztatjuk egy 2 órás szállítási időablak (pl.: 2022.02.02. 14:00-16:00) megadásával, amin belül érkezünk a termékekkel.

- A szállítás napján legkésőbb 10 perccel a megérkezés előtt telefonon is értesítjük.

- Amennyiben raktártétel és egyedi gyártás is szerepel a megrendelésében, van lehetőség a szállítást 2 adagban is kérni (pl.: B állítható tokokat és üvegezett ajtólapokat választott, tokokat szeretné hamarabb beépíttetni, hogy amikor elkészülnek az ajtólapok, csak a zsanérra kelljen akasztani, felkilincsezni). Ezesetben a szállítási díj kétszer számolandó.

GARANCIA, CSERE ÉS BEÉPÍTÉS:

- A termékekre - az átvétel napjától számított - 24 hónapos gyártói garancia vonatkozik, melyet a termék mellé csomagolt garanciajeggyel érvényesíthet.

- Az ajtólapok aljából maximum 7cm-t lehet vágni, azonban fontos tudni, hogy ez garanciavesztéssel jár.

- Kizárólag bontatlan csomagolású, raktári termékek cseréjére a kiszálltást követően van lehetőség (a szállítás napjától számított 60napig). Ezesetben 3000Ft+ÁFA / termék adminisztrációs díjat + kiszállási díjat számolunk fel. Egyedileg gyártott termékek (pl. üveges ajtólapok, egyedi tokok stb.) cseréjére sajnos nincs lehetőség.

- Beépítést nem vállalunk, alvállalkozót tudunk ajánlani, illetve segédletet és videót a beépítés lépéseiről igény esetén tudunk küldeni.

Az weboldal használatának alapszabályai

Az ÁSZF elfogadásakor a vásárló egyúttal nyilatkozatot tesz arról, hogy a tartózkodási helyének megfelelő törvények szerint nagykorúnak számít, illetve arról, hogy kiskorú hozzátartozója az engedélyével veszi használatba a honlapunkat. Vásárlóink termékeinket, illetve weboldalunkat semmilyen törvénytelen tevékenységhez nem használhatják fel, beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokat. Ezen felül nem engedélyezett, hogy a felhasználóink rosszindulatú kódokat, online vírusokat továbbítsanak a weboldalunk felé. Mindennek megszegése a szolgáltatásunk igénybevételének azonnal felfüggesztését és a vonatkozó jogi gyakorlat megkezdését vonja maga után.

Általános feltételek

Fenntartjuk annak jogát, hogy bármely felhasználónknak, bármely okból megtagadhatjuk a szolgáltatásunkat. Felhasználóink elfogadják, hogy a ránk bízott adataik nem titkosítva kerülnek felhasználásra. Vásárlóink beleegyeznek abba, hogy nem reprodukálják, másolják, árulják, adják el viszonteladóként termékeinket előzetes, írásbeli engedélyünk nélkül

Az általunk biztosított információk naprakészsége és teljessége

A weboldalunkon feltüntetett információk helyességéért nem vállalunk felelősséget. Az itt elérhető adatok általános, tájékoztató jellegűek, így nem biztosítják a vásárláshoz szükséges elégséges információkat. Ennél fogva nem helyettesítik a körültekintő, egyedi, naprakész konzultációt. Így a részleges tájékozottságból fakadó következményeket a vásárló köteles viselni.


A honlapunk szükségszerűen tartalmazhat elavult információkat is, melyek nem referenciális értékűek. A változtatás jogát minden esetre fenntartjuk, de az információk naprakészségét illetően kötelezettségek bennünket nem terhelnek.

A termékeink és áraink megváltoztatásának joga

A termékeink árát jogunkban áll megváltoztatni, minden előzetes értesítéstől eltekintve. Fenntartjuk annak jogát, hogy egy termékünk árusításának körülményeit megváltoztassuk, vagy beszüntessük azt. A harmadik személytől származó információk, feltételek, termékelérhetőségek és árak megváltoztatásáért felelősséget nem vállalunk.

Számlázási és rendelési adatok

Fenntartjuk annak jogát, hogy bármelyik rendelést elutasítsuk. Egy-egy megrendelő egyedien megvásárolható termékeinek mennyiségét esetenként korlátozhatjuk, vagy lemondhatjuk.


Minden vásárlónk hozzájárul ahhoz, hogy vásárlásakor teljes és pontos információkat bocsát rendelkezésünkre, beleértve a személyes adatokat, számlázási- és szállítási címet, illetve az e-mail címet és telefonszámot

Személyes adatok

A személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékozódás céljából, kérjük, hogy olvasd el az adatkezelési nyilatkozatunkat.

Hibák és pontatlanságok

Honlapunkon alkalmanként, tipográfiai hibákból fakadóan téves információk is szerepelhetnek, melyek a termékeink leírásával, árazásával, kézbesítési idővel kapcsolatosak. Ezek mindenkori megváltoztatásának jogát fenntartjuk, továbbá annak jogát is, hogy az ezzel összefüggésben a téves adatokkal futó rendeléseket töröljük.

Észrevételek

A vásárlóinknak lehetősége van rá, hogy az Általános Szerződési Feltételek illetően észrevételeit megtegye.


Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van az ÁSZF-kel kapcsolatban, ezt e-mailben tudod hozzánk eljuttatni: info@stavdoor.hu

Adatkezelési nyilatkozat

Tőled kapott adatok

Amikor árajánlatot kérsz a honlapunkon keresztül, akkor a vásárlási folyamat részeként személyesen veszed fel velünk a kapcsolatot, ilyenkor mi információkat kérhetünk tőled, úgymint a nevedet, a címedet, a telefonszámodat, illetve az e-mail címedet. Ezeket az információkat a számla kiállításához, illetve a vásárolt termék kiszállításához kérjük, marketing célra nem használjuk fel, amennyiben Te nem járulsz hozzá. Harmadik félnek (pl. profilunktól eltérő termék/szolgáltatás ajánlása miatt) beleegyezéseddel továbbítjuk a harmadik félnek az adataidat, ehhez minden esetben kérjük az írásos engedélyed.)

Beleegyezés/Jóváhagyás

Amennyiben személyes információkat küldesz számunkra - megrendeled valamelyik termékünket, kézbesítést kérsz - egyúttal hozzá járulsz ahhoz is, hogy az adataidat e célból – kizárólag ezen adott célból – felhasználhassuk.

 

Abban az esetben, ha egyéb okokból személyes információkat kérünk tőled, például marketing célokkal, mindenképpen a hozzájárulásodat kérjük, illetve jogod van azt megtagadni.

 

Egyes oldalakon elkérhetjük e-mail címed, hogy értesítést küldjünk egy-egy adott termék megjelenéséről, illetve promóciókról. Az e-mail cím megadásával és elküldésével beleegyezel, hogy előbbiekkel kapcsolatban levelet küldjünk a megadott e-mail címre.

 

Ha az adatfelhasználásra vonatkozó belegyezésedet idő közben szeretnéd visszavonni, azt is megteheted. Erről e-mailben értesíts bennünket: info@stavdoor.hu

Adatok közzététele

Olyan esetekben, amennyiben megsérted az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat, az adataidat a törvényben foglaltak szerint közzé tehetjük.

Wix

A Wix.com biztosítja számunkra a szükséges platformot, melyen keresztül a weboldalunkat üzemeltetjük.

Linkek

Amennyiben valamelyik, a honlapunkon található linkre kattintasz, előfordulhat, hogy az egy másik honlapra irányít át téged. Ilyen esetekben nem vállalunk felelősséget az adott weboldalak adatkezelési gyakorlatát illetően, így arra kérünk, ilyen esetekben mindig járj ezeknek utána.

Sütik

Weboldalunk ún. sütiket használ, melyek a jobb felhasználói élményt segítik, esetekben adatokat tárolnak. Böngésződben, illetve az oldal megnyitását követően felugró "sütik engedélyezése" ablakban a sütibeállítások gombra kattintva kiválaszthatod, hogy melyeket szeretnéd letiltani, illetve melyeket nem.

Nyilatkozat a nagykorúságról

Az oldalunk használatával minden vásárlónk nyilatkozik arról, hogy az adott ország jogalkotásának megfelelően nagykorúnak számít, vagy arról, hogy kiskorú hozzátartozója kizárólag az ő engedélyével használja a felületünket.

A változtatás jogát fenntartjuk

Az alábbi adatkezelési gyakorlat megváltoztatásának jogát fenntartjuk, így arra kérünk, hogy alkalmanként olvasd el azt. A változtatások, illetve pontosítások azonnal érvénybe lépnek, mint annak szövege felkerül a honlapunka. Amennyiben megváltoztatjuk az adatkezelési gyakorlatunkat, ezen a felületen értesítünk róla, hogy tisztában lehess azzal, milyen adatokat gyűjtünk tőled, hogyan használjuk őket, és milyen feltételek mellett tesszük őket nyilvánossá, amennyiben ezek fennállnak. Amennyiben a weboldalunk egy másik cég fennhatósága alá kerül, vagy azzal egyesül, az itt közölt információkat közvetítjük az új tulajdonosoknak.

Írj nekünk

Amennyiben észrevételeidet szeretnéd megosztani velünk, esetleg panaszt szeretnél benyújtani, vagy pusztán több információhoz szeretnél jutni, írj nekünk: info@stavdoor.hu

bottom of page